Lackfi János netes sztorijai és versei kelnek életre a Mozsár Műhelyben

Főoldal - Hírek

Az író, költő posztjait és verseit újszerű módon színpadra alkalmazó előadás, a Netentúli történetek – ezt blogozd ki október 26-án debütál a Mozsár Műhelyben.

A kétszereplős jelenetfüzér alapját a költő internetes írásfolyama adja. Az előadás rendezője Korcsmáros György, a szereplők Grisnik Petra és Magyar Bálint, a zeneszerző Alpár Balázs.

A Nagymező utcai játszóhely a „Színház újragondolva” mottó jegyében különleges darabokkal bővíti a budapesti színházi kínálatot. Őszi bemutatóik közül az egyik legizgalmasabb és mediális szempontból is leginkább aktuális a Netentúli történetek – ezt blogozd ki! című előadás.

Lackfi János a facebook oldalán 2017-ben indított el egy Minden napra egy sztori elnevezésű, kalendárium jellegű írásfolyamot. A Mozsár Műhely felkérésére Korcsmáros György rendező ezekből a blogokból a mai világunkat, a különböző típusú párkapcsolatokat, a kommunikáció problémáit, egymás megértését illetve meg nem értését bemutató, szórakoztató jelenetfüzért szerkesztett.

A bemutató a rendező első munkája a Mozsár Műhelyben. A darab a Fugato Orchestra vezetője, Alpár Balázs által különböző stílusokban megzenésített Lackfi-versekkel válik kerek egésszé.

 

A teljes cikket itt olvashatod.

 

Legfrissebb Hírek

2019. április 14.

2016. december 4-én mutatták be A Független Színművészetért Alapítvány és a Manna közös ...
bővebben ...

2019. április 05.

Tájékoztatjuk kedves Nézőinket, hogy az április 6-i Egy tenyér ha csattan előadás betegség miatt ...
bővebben ...

2019. március. 18.

Február közepén mutatták be a Mozsár Műhelyben a Call girl című előadást, Mészáros Piroska one ...
bővebben ...

2019. március. 06.

…addig is kell csinálni valamit, sőt, addig is meg kell élni valamiből. Főleg, ha az ember lánya ...
bővebben ...