Lackfi János netes sztorijai és versei kelnek életre a Mozsár Műhelyben

Főoldal - Hírek

Az író, költő posztjait és verseit újszerű módon színpadra alkalmazó előadás, a Netentúli történetek – ezt blogozd ki október 26-án debütál a Mozsár Műhelyben.

A kétszereplős jelenetfüzér alapját a költő internetes írásfolyama adja. Az előadás rendezője Korcsmáros György, a szereplők Grisnik Petra és Magyar Bálint, a zeneszerző Alpár Balázs.

A Nagymező utcai játszóhely a „Színház újragondolva” mottó jegyében különleges darabokkal bővíti a budapesti színházi kínálatot. Őszi bemutatóik közül az egyik legizgalmasabb és mediális szempontból is leginkább aktuális a Netentúli történetek – ezt blogozd ki! című előadás.

Lackfi János a facebook oldalán 2017-ben indított el egy Minden napra egy sztori elnevezésű, kalendárium jellegű írásfolyamot. A Mozsár Műhely felkérésére Korcsmáros György rendező ezekből a blogokból a mai világunkat, a különböző típusú párkapcsolatokat, a kommunikáció problémáit, egymás megértését illetve meg nem értését bemutató, szórakoztató jelenetfüzért szerkesztett.

A bemutató a rendező első munkája a Mozsár Műhelyben. A darab a Fugato Orchestra vezetője, Alpár Balázs által különböző stílusokban megzenésített Lackfi-versekkel válik kerek egésszé.

 

A teljes cikket itt olvashatod.

 

Legfrissebb Hírek

2018. október 24.

Az író, költő posztjait és verseit újszerű módon színpadra alkalmazó előadás, a Netentúli ...
bővebben ...

2018. október 10.

Ismét láthatja a közönség a rendkívül népszerű 100 szóban a Város című előadást, ...
bővebben ...

2018. október 02.

Biljarszki Maxim 25 éves, jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem média design szakán tanít, ...
bővebben ...

2018. szeptember 28.

Ülj le mellém!  Instagram játékszabályzat   I. A ...
bővebben ...