TÁJÉKOZTATÓ ÁPRILISI MŰSORUNKKAL KAPCSOLATBAN !

Főoldal - Hírek

Kedves Nézőink!

A járványügyi helyzet miatt áprilisi előadásaink elmaradnak. Kérjük, olvassák el alábbi tájékoztatónkat a megvásárolt jegyekkel és további terveinkkel kapcsolatban!

 

JEGYEK CSERÉJE, VISSZAVÁLTÁSA
- az áprilisi elmaradó előadásokra megváltott jegyek visszaválthatók. Kérjük, ezen szándékukat jelezzék Klopfer Alexandránál a projekt.mozsarmuhely@gmail.com címen vagy a 30/559-6858 telefonszámon.
- lehetőségük van megtartani a jegyüket, és későbbi előadásra becserélni (ha ebben az évadban már nem tudunk játszani, akkor akár ősszel is). Kérjük, ezzel kapcsolatban is Klopfer Alexandrát keressék a fenti elérhetőségeken.
- számos nézőnk már korábban jelezte, hogy nem váltja vissza a jegyét, csatlakozva a színházakat és dolgozóikat támogató #neváltsdvissza kezdeményezéshez. Nekik ezúton is nagyon köszönjük a támogatást!

JÖVŐBENI TERVEINK

- a Nézz vissza haraggal c. előadás áprilisra tervezett bemutatója előreláthatólag szeptemberre tolódik
- számos további izgalmas tervünk van a következő évadra. Bízunk benne, hogy minden feltétel adott lesz ahhoz, hogy ezeket megfelelő módon elő tudjuk készíteni, és legkésőbb ősszel újra ki tudjuk nyitni a színházat. Terveink alakulásáról természetesen folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket a közösségi médián, honlapunkon, valamint hírlevelünkön keresztül!
- a következő hetekben több korábbi előadásunkat elérhetővé tesszük online. Hamarosan eláruljuk, melyek lesznek ezek. 

Kérjük, továbbra is kövessenek minket figyelemmel, maradjunk online kapcsolatban!

Vigyázzanak magukra, mindenkinek kitartást és jó egészséget kíván

a Mozsár Műhely csapata