Tájékoztató

Főoldal - Hírek

TISZTELT NÉZŐNK!

 

A Mozsár Műhely a koronavírus terjedésének csökkentését célzó, színházak közötti egészségügyi megállapodással, valamint a kormányzati szabályozással összhangban az alábbi színházlátogatási szabályok betartását kéri:

Ha bármilyen tünetet tapasztal, kérjük, ne induljon el a színházba! 

Az előadás megkezdése előtt jelezheti problémáját színházunknak (Klopfer Alexandra tel: +36 30 559 6858, e-mail: projekt.mozsarmuhely@gmail.com), és készséggel intézkedünk jegye cseréjéről, esetleges visszaváltásáról.                         
 

A bejáratnál kézfertőtlenítőt helyezünk el! Kérjük, hogy használja azt érkezéskor és távozáskor.

Érkezéskor nézőteres kollegáink ellenőrzik az Ön hőmérsékletét. Amennyiben a hőmérő a megengedett értéknél magasabb értéket mutat, úgy mód van egy második lázmérővel történő kontrol ellenőrzésre. Ha az is magasabb értéket mutat, úgy nem áll módunkban Önt az előadásra beengedni. Mindez vonatkozik az Önnel együtt érkező családtagjaira is. Kérésére a jegyet másik előadásra érvényesítjük, vagy visszaváltjuk. A visszaváltásra nem a helyszínen, hanem elektronikus úton utalással lesz lehetőség.                                                

Kérjük, hogy a színházba történő belépéstől távozásig, annak egész területén viseljen orrot és szájat eltakaró maszkot, az előadás alatt is. Amennyiben nem rendelkezik saját maszkkal, eldobható maszkot díjmentesen biztosítunk Önnek érkezéskor.
 

Befogadóképességünket a távolságtartás érdekében csökkentettük.
 

A nézőteret előadáskezdés előtt 25 perccel megnyitjuk. Kérjük, hogy folyamatosan foglalják el a helyüket.

Az előadás végén kérjük, maradjon a helyén és a nézőteret kollégáink iránymutatásai alapján, soronként távozva hagyja el.

Kérjük, hogy jegyét lehetőleg online vásárolja meg, a személyes érintkezés elkerülése érdekében. Amennyiben jegyét személyesen veszi át, a pénztárnál való sorban álláskor is viseljen maszkot, és törekedjen a 1,5 m-es távolság betartására. A jegy árának helyszínen történő kifizetésére jelenleg csak készpénzben van mód.

Kabátját az alsó szinten lévő mobil fogasokon helyezheti el, vagy felviheti a nézőtérre, ahol a székén, vagy a befogadóképesség csökkentésével járó felszabadult székek egyikén helyezheti el.

A Mozsár Műhely mindent megtesz az Ön biztonsága érdekében! Csak tünetmentes kollégák vehetik fel a munkát és az Önnel találkozó munkatársaink is maszkot viselnek. Fokozottan figyelünk a fertőtlenítő takarításra, szellőztetésre.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

A Mozsár Műhely csapata

 

 

Legfrissebb Hírek

2021. november 29.

  Sajnálattal értesítjük kedves Nézőinket, hogy a Portugál levelek november 30-i előadása ...
bővebben ...

2021. november 26.

Csatlakoztunk a jegy.hu Black Friday akciójához, így ma minden előadásunkra féláron válthatnak ...
bővebben ...

2021. november 20.

ELMARAD A BÁNATOS KURVÁIM EMLÉKEZETE NOVEMBER 23-I ELŐADÁSA Sajnálattal értesítjük kedves ...
bővebben ...

2021. november 20.

Kedves Nézőink! A járványhelyzet fokozódása, és az életbelépett kormányrendelet alapján ...
bővebben ...